اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | New Thread | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
|
|
#1 (permalink) |
|
کاربر فعال
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January
0 تشکر در 0 ارسال
|
سلام... این تاپیک محل درخواست های شما برای هرگونه تغییر در پست ها و تاپیک های خودتون هست....اگه به هر دلیلی میخواهی پستی را ویرایش کنید ولی نمیتوتید...یا اینکه میخواهید پست خودتون رو حذف کنید... اینجا در خواستتون رو مطرح کنید |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
مدير بخش تمهاي موبايل
![]() |
با سلام.من ميخواستم فقط اين پستم كه در لينك زير هستش به علت تكراري بودن حذف شود
[Only registered and activated users can see links. ] اين پست:4تصویر زمینه ی زیبا(اتموبیل)برای موبایل ممنون
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
مدیر کل سایت
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January
موقعیت: فروم سايت
269 تشکر در 92 ارسال
|
نقل قول:
|
|
|
#5 (permalink) |
|
خوش اومدي,قدم رنجه فرموديد
![]() تاریخ عضویت: Wednesday 18 June
1 تشکر در 1 ارسال
|
مديريت محترم،
از آنجا كه تجربه اي در ارائه سرويس فروش فيلم در فروشگاه هاي مجازي را ندارم تقاضا دارم راهنمايي فرماييد كه بهترين نحوه ارائه فيلمهاي سينمايي به اعضاء اين سايت چگونه ميباشد.....البته همانطور كه امروز در سايت عرض نمودم در حال حاضر پذيراي اسامي فيلمهاي درخواستي هستم - حتي اگر متقاضيان فيل بخصوصي اسم دقيق آن را ندانند و تنها اطلاعات جنبي فيلم را ارائه نمايند - اما بزودي نيز ليست برخي از فيلمها رو اعلام خواهم نمود....لطفا بنده را از دريافت پيشنهادات مفيدتان در زمينه مناسبترين نحوه معرفي و Present كردن ليست در اين سايت والبته امنترين روش توزيع آنها، محروم نفرمائيد. THANX |
|
|