اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | New Thread | Forum Rules | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
|
|
#1 (permalink) |
|
Guest
|
Iran Road ( Map ) For Mobile
![]() گستردگي كشور عزيزمان ايران و تنوع اقليمي آن و از طرفي لزوم شناخت ايرانيان خصوصاً جوانان از ميهن خود ضرورت وجود نقشههاي كامل از آن را با ابزار نمايشي مناسب هر چه بيشتر آشكار مي نمايد. نفوذ تلفن همراه در كشور و مزاياي منحصر بفرد آن باعث گرديده سازمان نقشه برداري کشور محيطهاي همراه را بعنوان وسيله مناسبي جهت ارايه نقشه ها برگزيند. نقشه حاضر جديدترين نقشه عمومي كشور است كه اسامي مراكز استانها (30 مركز) مراكز شهرستان (296 مورد ) و شهرهاي كوچك ( 734 مورد ) مطابق آخرين تقسيمات مصوب وزرات كشور در آن قرارگرفته ضمن آنكه ساير عوارض طبيعي و مصنوعي مورد نياز نقشه 1000000/1 از قبيل انواع راههاي ارتباطي و همچنين فاصله بين دو شهر مطابق راهنماي علائم در آن مشخص ميباشد . امکانات این نرم افزار : - امكانات نمايش از قبيل حركت در جهات اصلي و فرعي - امكانات بزرگنمايي و كوچك نمايي و… - امكان نصب نرم افزار برروي گوشيهايي كه سيستم عامل آنها Symbian و برنامه نويسي Java را پشتيباني مي كنند. [Only registered and activated users can see links. ] pass:[Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
خوش اومدي,قدم رنجه فرموديد
![]() تاریخ عضویت: Saturday 18 August
23 تشکر در 17 ارسال
حالت من:
|
ببخشید وقتی من رو دانلود كلیك می كنم صفحه جدیدی باز می شود كه می نویسد ورود به این سایت ممنوع است . لطفلا مرا راهنمایی كنید كه چگونه این برنامه را دانلود كنم.
باتشكر |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Guest
|
سلام s.h.h عزيز.
اين سايت $$$$$ نيست.وقتي كليك ميكنيد يك صفحه باز ميشه كه دقيقا در وسط صفحه اسم برنامه و زيرش عبارت Download قرار گرفته.اونو كه كليك كنيد دانلود فايل آغاز ميشه. اگه باز هم مشكلي بود من جاي ديگه آپلود ميكنم ولي الان هم دوباره چك كردم و لينك دانلود مشكلي نداره. |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
بازنشسته
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January
1 تشکر در 1 ارسال
|
منم الان گرفتم...
لینک مشکلی نداره..