اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | New Thread | Forum Rules | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
|
|
#1 (permalink) |
|
خوش اومدي,قدم رنجه فرموديد
|
در این بخش کلیه زنگهای گوشی های موبایل قرار خواهد گرفت.
(ترکیب شد). :3: [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] [Only registered and activated users can see links. ] آخرین ویرایش توسط راين در تاریخ Monday 6 August انجام شده است. |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
خوش اومدي,قدم رنجه فرموديد
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January
0 تشکر در 0 ارسال
|
سلام :
برای اینكه آهنگ های متنوع و جدیدی برای موبایل خود داشته باشید می توانید به سایت [Only registered and activated users can see links. ] سری بزنید و با یك عصویت ساده با هر بار وارد شدن به سایت 20 آیتم مختلف از انواع آهنگ - تصویر های جالب - ویدئو و غیره را دانلود كنید و در ضمن با انتخاب كردن نوع موبایلتان میتوانید از امكانات بیشتری بهره مند شوید. |
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
ای حرفه ای, ای پروفشنال
62 تشکر در 41 ارسال
|
مجموعه کم نظیر شامل 20 آهنگ کوتاه به منظور استفاده برای زنگ[Only registered and activated users can see links. ] که سعی شده است تمام آهنگ ها کوتاه و در حد چند ثانیه مناسب برای اس ام اس باشد.
مجموعه ای بسیار زیبا و ارزشمند.من خودم تست کردم واقعا زیبا و گلچینی از بهترینهاست. [Only registered and activated users can see links. ] پسورد:[Only registered and activated users can see links. ] |
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
کاربر ممتاز
13 تشکر در 12 ارسال
حالت من:
|
سزار جون من خیلی دوست دارم.خودت و همه برنامه هاتو.
ببین من دنبال آهنگ Love Story از ریچارد کلایدر من هستم. اگه تونستی اونو بزاری که دیگه ترکوندی.راستی گوشی من W800 سونی اریکسونه. |
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
بابا حرفه ای
6 تشکر در 4 ارسال
|
|
|