اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | New Thread | Forum Rules | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدير بخش آموزش
![]() تاریخ عضویت: Sunday 31 August
1,258 تشکر در 694 ارسال
حالت من:
|
23/08/87
مدتي است تيزرهاي تلويزيوني «کنعان» بدون ذکر نام ترانه عليدوستي بازيگر نقش اول اين فيلم حذف شده است. اين در حالي است که ترانه عليدوستي از علت اين کار اظهار بي خبري ميکند. به گزارش «فردا»، عليدوستي در اين زمينه ميگويد نميدانم چه قانوني باعث ميشود که دو هفته پيش پخش اسم من در تيزر «کنعان» اشکالي نداشته باشد و امروز براي اين امر منع قانوني به وجود آيد. بنابراين گزارش ترانه عليدوستي در گفتوگو با «باني فيلم»، درباره حذف نامش از تيزر تلويزيوني فيلم «کنعان» که عليرغم استمرار پخش تصوير او در اين تيزر صورت گرفته است، گفت: «من اصلاً نميتوانم حدس بزنم چرا اين اتفاق افتاده است و منتظرم که جواب مسؤولان صداوسيما را درباره دلايل اين اتفاق بدانم.» عليدوستي افزود: «من به قوانين و ضوابط صداوسيما احترام ميگذارم به شرط اينکه معلوم باشد چه قوانين و ضوابطي در اين عرصه وجود دارد. نميدانم چه قانوني باعث ميشود که دو هفته پيش پخش اسم من در تيزر تلويزيوني فيلم «کنعان» اشکالي نداشته باشد و امروز منع قانوني براي اين امر ايجاد شود.» عليدوستي گفت: «فارغ از منطقي بودن يا نبودن، ضوابط و قوانين قابل احترام هستند، منوط برايکنه مشخص و معين باشند.» او در اين باره که شايد عدم علاقهاش به کار کردن در تلويزيون و بازي در تله فيلمها و سريالها و ابراز اين عقديه دليل ايجاد اين اشکال باشد، گفت: «به نظرم اين دليل منطقي نيست چون هستند ديگر بازيگراني که دوست ندارند در تلويزيون کار کنند. از طرف ديگر من براي بازي نکردن در آثار تلويزيوني چند دليل حرفهاي داشته و دارم که فکر نميکنم اين دلايل شخصي براي مسوولان صدا و سيما جالب باشد.» او افزود: «من در گفتگوهايي که داشتهام به تلويزيون توهين نکردهام فقط از آن انتقاد کردهام. آرزوي من اين است که کيفيت برنامه تلويزيوني روز به روز بهتر شود چون خودم يکي از مخاطبانش هستم.» عليدوستي گفت: «به هر حال من انتقادهاي جدي به تلويزيون دارم که به عنوان يک مخاطب آنها را بيان کردهام.» گفتني است ماني حقيقي کارگردان «کنعان» نيز معتقد است دلايل اين تصميمگيري بايد براي سازندگان فيلم و مردم به صورت شفاف اعلام شود. بنابراين گزارش در خلاصه داستان «كنعان» آمده است: مينا و مرتضي تصميم گرفتهاند كه پس از ده سال زندگي مشترك از هم جدا بشوند. آنها قرار است تا چند روز ديگر طلاقشان را رسمي كنند آيا بازگشت ناگهاني آذر، خواهر بزرگتر مينا، پس از سالها دوري از ايران ميتواند تصميمهاي قاطع مينا را دستخوش تزلزل كند؟ و نقش علي، دوست قديمي مينا و مرتضي، در اين مقطع چهخواهد بود؟ در «كنعان» محمدرضا فروتن، ترانه عليدوستي، افسانه بايگان و با حضور بهرام رادان به ايفا نقش ميپردازند.
|
|
#2 (permalink) |
|
مدير بخش آموزش
![]() تاریخ عضویت: Sunday 31 August
1,258 تشکر در 694 ارسال
حالت من:
|
حذف « ترانه عليدوستي » از کنعان در سيما 22/08/87
نوانديش: سيماي جمهوري اسلامي نام ترانه عليدوستي بازيگر نقش اول فيلم کنعان را از تيزر تبليغاتي اين فيلم حذف کرده است. ماني حقيقي کارگردان اين فيلم نيز در اين ارتباط گفته است در جريان حذف نام عليدوستي از تيزر اين فيلم نيست. در همين رابطه روزنامه اعتماد به نقل از علي سرتيپي پخش کننده و رئيس شوراي صنفي نمايش سنوشته است: «براي نام بازيگران در آنونس فيلم هاي سينمايي، اداره کل بازرگاني صدا و سيما تصميم مي گيرد.» سرتيپي به عنوان رئيس شوراي صنفي نمايش مي گويد؛ «تلاش هايي براي حل اين موضوع انجام شده اما مسوولان اداره کل بازرگاني صدا و سيما موافقت نکردند. آنها قوانين خودشان را دارند و تابع ضوابط و مقررات خودشان هستند.» در عين حال شنيده هاي اين روزنامه حاکي از آن است که نام ترانه عليدوستي بعد از گفت وگوي او با يک ماهنامه و انتقاداتش از سازمان صدا و سيما از تيزر اين سازمان حذف شده است. ترانه عليدوستي در اين باره مي گويد؛ «راستش قبل از اينکه خودم متوجه حذف نامم از تيزر بشوم، چند نفر از من سوال کردند که چرا اسمت را نمي گويند. با توجه به اينکه اسم من از اول در تيزر اعلام مي شد من هم با اصرار و پافشاري مي گفتم، چرا اعلام مي شود. اما چند شب پيش که تيزر از تلويزيون پخش شد، متوجه موضوع شدم.» او هم مثل کارگردان فيلم دليل اين موضوع را نمي داند؛ «من دليل اين کار را نمي دانم و پيگيري هم نکرده ام. اما دوستان ديگر که اين موضوع را پيگيري کرده اند هم به نتيجه نرسيده اند و دليل اصلي حذف نامم از تيزر تلويزيون مشخص نشده است.» او مصاحبه اش با يک ماهنامه تخصصي سينما و انتقاد ازصدا و سيما را تاييد مي کند و مي گويد؛ «بله، من يک ماه پيش با يک ماهنامه تخصصي مصاحبه کردم. در مصاحبه هم از صدا و سيما انتقاد کردم. اما نه چيز توهين آميزي گفتم و نه چيزي را که کسي اجازه گفتنش را نداشته باشد بيان کردم. حرف هايم انتقادهاي يک بازيگر ايراني به صدا و سيماي کشورش بود. اصلاً به نظر من زماني انتقاد مطرح مي شود که فضاي صادقانه يي براي شنيدن وجود داشته باشد، حتي اگر جدي گرفته نشود.» ترانه عليدوستي انتقادهايش را دليل خوبي براي حذف نامش از تيزر فيلم نمي داند و مي گويد؛ «اگر اين موضوع دليل صدا و سيما براي حذف نام من از تيزر فيلم باشد، من ديگر حرفي براي گفتن ندارم.»