P30Cyber Forum

p30cyber

Infinity-FreeDl4All

اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد.
Last Posts

برگشت   P30Cyber Forum > تالار هنر > هنر هفتم > اخبار سینما

ثبت نام و عضویت در انجمنها New ThreadForum Rules راهنمایی لیست اعضا تقویم جستجو موضوعات امروز علامت بفرم خوانده شده

درود و احترام خدمت شما كاربر محترم .چنانچه هر يك از دوستان توانايي اداره و مديريت هر يك از بخشهاي انجمن را دارا هستند لطفا آمادگي خود رو بصورت پيغام خصوصي به مدير محترم DARK اعلام كنند.......
پاسخ

LinkBack امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old Saturday 8 November, 22:35   #1 (permalink)
ای حرفه ای, ای پروفشنال

آواتار ENRICO

71 تشکر در 51 ارسال
پیشفرض جالبترين اخبار هاليوود

جالبترين اخبار هاليوود

آنجلینا جولی و هالی بری جزو برترین مادران هالیوودی شناخته شدند.
آنجلینا جولی و هالی بری جزو برترین مادران هالیوودی شناخته شدند. آنجلینا جولی به این دلیل برتر شده بود که توانسته در سه نقش یک مادر،‌ ستاره هالیوود و یک فعال اجتماعی به خوبی ظاهر شده و کارهای متنوعش همدیگر را تحت تاثیر قرار ندهند.
هالی بری هم رتبه دوم را به دست آورده چون با بالا رفتن سن،‌ تغییری در ظاهرش رخ نمی دهد. از دیگر افرادی که در این لیست به چشم می خورند،‌ می توان به مجری مو بلوند تلویزیون - کلی ریپکا - اشاره کرد که سه فرزند دارد. جسیکا آلبا هم چهارمین فرد این لیست است.
دمی مور که لقب مسن ترین مادر این لیست را دارد از همسر سابقش - بروس ویلیس - سه دختر دارد. او می گوید من توانستم معنای جذاب بودن در چهل سالگی را تغییر دهم.
ایسلا فیشر - بازیگر - هم که از ساشا بارون کوهن دختری به نام - الیو - دارد در این لیست دیده می شود

نیکول کیدمن و خلاقیت بامزه اش
نیکول کیدمن با شلنگ باغ ،‌ دوش می گیرد !! نیکول کیدمن که برای فیلمبرداری فیلم جدید باز لوهرمن " استرالیا " در کانادا به سر می برد ،‌یک روز صبح وقتی بیدار شد متوجه شد که نمی تواند از حمام استفاده کند.
بنابراین دست به خلاقیت بامزه ای زد. او به باغ رفت، لباس هایش را در اورد و با استفاده از شلنگی که برای آبیاری گلها بود دوش گرفت.
او گفت : « این کار خیلی برایم لذت بخش بود. واقعا لذت بردم . »
به گزارش این بازیگر که معتقد است بارداری فرزندش - ساندی رز - را مدیون آبهای شفابخش استرالیاست می گوید :" دوست دارم دوباره بچه دار شوم. خیلی حس خوبی است وقتی فرزندی در وجود تو رشد می کند. »‌ بعد از گفتن این حرف، او آهی کشیده و گفته باید ببینم چه پیش می آید.
پس از قتل مادر، برادر و خوهرزاده ٰ جنیفر هادسون هم ناپدید شد
جنیفر هادسون ناپدید شده است.
جنیفر هادسون که پس از قتل مادر، برادر و خوهرزاده اش حسابی نگران جان خودش شده است، در جایی مخفی شده و هیچ کس نمی داند او کجاست. بادی گاردها از او به شدت محافظت می کنند و سخنگویش گفته من نمی توانم محل اختفای او را علام کنم.
فقط می توانم بگویم حالش خوب است و فعلا در هتل است.

به گزارش ویلیام بالفور - شوهر خواهر جنیفر - تنها مظنون پرونده است. ضمنا پلیس در جایی حوالی محل وقوع جنایت تفنگ جیبی پیدا کرده که احتمال می رود از‌ آن استفاده شده باشد.
به گزارش روزنامه شیکاگو سان تایمز ، در نزدیکی جایی که جسد پسر هفت ساله جنیفر - جولیان کینگ - پیدا شده اسلحه ای در پشت یک ماشین مخصوص حمل وسایل ورزشی پیدا شده است.
اوا مندس برای زیبا ماندن خودش را دار زد
اوا مندس می گوید سر و ته ماندن باعث می شود او جذاب باقی بماند. این ستاره 34 ساله معتقد است هجوم خون به مغزش می تواند از پیری زودرس جلوگیری کرده و او را جذاب و شاداب نگه دارد.
منبع موثقی افزود : « هر وقت او عکاسی دارد ،‌ به مدت 20 دقیقه خودش را سر و ته نگه می دارد تا تر و تازه به نظر برسد.
به گزارش اوا می گوید از ورزشگاه رفتن متنفرم و به سختی در تلاشم تا از خوردن غذاهای کاذب جلوگیری کنم. او می گوید : هر وقت دلم هله هوله می خواهد ،به خودم می گویم تو می توانی این پیتزا را بخوری ولی اگر خوردی باید نیم ساعت بیشتر ورزش کنی. حالا،‌ می خوری یا نه ؟
کامرون در جست و جوی سرپناه
کامرون دیاز دنبال خانه ای است تا بتواند آشیانه عشق مناسبی برای خودش و نامزدش " پل اسکالفر " باشد. این بازیگر محله های لس آنجلس را زیر پا گذاشته تا بتواند خانه دلخواهش را پیدا کند.
او همه خانه های مدل بالای منطقه Sunset Plaza را زیر پا گذاشته و در بعضی از این سر زدنها ،‌ " پل " هم همراهش بوده است.
به گزارش اوایل امسال ، کامرون خانه ای در نیویورک پیدا کرده بود که خیلی از آن خوشش آمده بود و می خواست آن را بخرد ولی وقتی فهمید " الن پمپمو " هم
این خانه را می خواهد ، به نفع ستاره فیلم Grey's Anatomy کنار کشید.

پل که مدتی نامزد جنیفر آنیستون بوده ، تصمیم گرفته از این به بعد در خانه کامرون زندگی کند تا بتوانند به تفاهم بیشتری برسند.

مینیشا لامبا ٰ ناراحت و افسرده
مینیشا حسابی به خاطر عدم موفقیت فیلمش ناراحت و افسرده است.
مینیشا حسابی به خاطر عدم موفقیت فیلمش ناراحت و افسرده است. او می گوید حسابی ناامید شده ام. خیلی احساس بدی است وقتی کلی انرژی برای فیلمی بگذاری و انوقت فیلم، خیلی جذاب نشود.
به گزارش او برای بازی در این فیلم در نقش یک دختر 17 ساله ، در عرض هشت ماه هفت کیلو وزن کم کرد. او به خاطر این کارش خیلی خود را سرزنش می کند و می گوید غیر ممکن است برای بازی در فیلمی این چنین خود را آزار دهم.
من همین هستم که می بینید. اگر من را با این قیافه می خواهید ،‌برای بازی در فیلمتان انتخابم کنید وگرنه سراغم نیایید.
ENRICO آفلاین است   Quote this post in a PM to ENRICO     پاسخ با نقل قول
پاسخ

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال
مراجعه سریع

ساعت: 15:45 بوقت GMT +3.5

Disclaimer: This site does not collect any personal information.