P30Cyber Forum

p30cyber

Infinity-FreeDl4All

اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام كنيد.
Last Posts

برگشت   P30Cyber Forum > تالار هنر > هنر هفتم > اخبار سینما

ثبت نام و عضویت در انجمنها New ThreadForum Rules راهنمایی لیست اعضا تقویم جستجو موضوعات امروز علامت بفرم خوانده شده

درود و احترام خدمت شما كاربر محترم .چنانچه هر يك از دوستان توانايي اداره و مديريت هر يك از بخشهاي انجمن را دارا هستند لطفا آمادگي خود رو بصورت پيغام خصوصي به مدير محترم DARK اعلام كنند.......
پاسخ

LinkBack امکانات جستجوی این موضوع حالات نمایش
Old Monday 15 September, 09:26   #1 (permalink)
بابا حرفه ای

آواتار regresion

موقعیت: زیر سایه شما
121 تشکر در 77 ارسال
پیشفرض اخبار سینمای جهان

اخبار سینمای جهان

آنجلینا جولی اعصاب براد پیت را به هم می ریزد
براد پیت عنوان کرده است که گاهی اوقات آنجلینا او را خیلی عصبانی می کند.
بازیگر فیلم "پس از خواندن بسوزان" عنوان کرد که بین او و بازیگر فیلم "تحت تعقیب" که دارای شش فرزند هستند دعوا و کشمکش وجود دارد اما بسیار مصر است که در هر رابطه ای همه چیز باید روشن شود.
به گزارش وی گفت: "بعضی اوقات آنجلینا واقعا اعصاب مرا به هم می ریزد اما بحث های ما بیشتر بر سر مسائل سیاسی است."
وی ادامه داد: "من به گفته ها و توصیه های او گوش می کنم و انرژی او فوق العاده است و من از این که بتوانم در هر زمینه ای او را حمایت کنم واقعا به خودم می بالم."
این بازیگر مشهور در ادامه افزود: "به نظر من یک زوج ایده آل دو شخص قوی و مستقل هستند که زندگی شان را با هم قسمت کرده و به شراکت می گذارند."
وی با بیان این که از تولد دوقلوهایی که در ماه جولای متولد شده اند بسیار خوشحال است، گفت: "من همیشه دوست داشته ام که خانواده ای بزرگ و پرجمعیت داشته باشم و الان به این آرزو رسیده ام هر چند که شب ها چندان راحت و خوب نمی خوابم اما خیلی خوشحال هستم. خانواده من بر هر چیزی ارجحیت دارد و لذت بازی در هیچ فیلمی به پای لذت پدر بودن نمی رسد."
گفتم : ز کـویت مـی روم. گفتی :تو آزادی مگـر؟
گفتم : فراموشم مکن. گفتی : تو در یادی مگر؟
regresion آفلاین است   Quote this post in a PM to regresion     پاسخ با نقل قول
3 کاربر از regresion برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mrtopoly (Monday 15 September), پروفسور (Monday 15 September), راين (Sunday 28 September)
Old Monday 15 September, 09:31   #2 (permalink)
بابا حرفه ای

آواتار regresion

121 تشکر در 77 ارسال
پیشفرض

لایتن میستر هم خواننده می شود

قرار است که به زودی لایتن میستر آلبومی منتشر کند.
بازیگر فیلم "دختران سخن چین" که در این برنامه پرطرفدار تلویزیون امریکا نقش نوجوانی پررو و لوس به نام بلر والدورف را داشت امور مریوط به ضبط آلبوم جدیدش را آغاز کرده است.
به گزاش وقتی از وی در این باره که آیا می خواهد در زمینه موسیقی هم فعالیت داشته باشد پرسیده شد در پاسخ گفت: "بله، چرا که نه؟ البته این بار به صورت جدی و حرفه ای. من همیشه به موسیقی علاقه داشته لم و این بار می خواهم یک آلبوم منتشر کنم."
لایتن 22 ساله همچنین افزود: "من موسیقی و ساخت آلبوم را به این خاطر دوست دارم که باعث خلاقیت می شود. چرا که یک آلبوم کار خود توست و موفقیت یا شکست آن نتیجه مستقیم عملکرد توست."
لازم به ذکر است که این بازیگر جوان عنوان کرده که می خواهد کماکان در برنامه "دختران خبرچین" حضور داشته باشد.

آخرین ویرایش توسط regresion در تاریخ Monday 15 September انجام شده است.
2 کاربر از regresion برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mrtopoly (Monday 15 September), پروفسور (Monday 15 September)
Old Monday 15 September, 09:35   #3 (permalink)
بابا حرفه ای

آواتار regresion

121 تشکر در 77 ارسال
پیشفرض

جايزه‌ي‌ يك عمر دستاورد سينمايي اروپا برای جودی دنچ
آكادمي فيلم اروپا اعلام كرد، «جودي دنچ»، بازيگر 73 ساله انگليسي امسال در جوايز فيلم اروپا، جايزه‌ يك عمر دستاورد سينمايي دريافت خواهد كرد.
اين مراسم روز ششم دسامبر در كپنهاگ دانمارك برگزار خواهد شد و ديگر سينماگران برجسته‌ سال 2008 قاره‌ي اروپا نيز جوايز خود را دريافت خواهند كرد.
به گزارش فرانس‌پرس، آكادمي فيلم اروپا در بيانيه‌اي اعلام كرد، «جودي دنچ» كه اكنون يك بازيگر كهنه‌كار در سينما، تلويزيون و تئاتر است، براي حضور در نقش‌هايي چون «ملكه ويكتوريا» در فيلم «خانم براون (1997) و «شكلات» (2000) شهرت جهاني يافت.
وي در سال 1998 براي بازي در فيلم «شكسپير عاشق» در نقش «ملكه اليزابت» موفق به دريافت جايزه‌ اسكار نقش مكمل زن شد.
در مراسم جوايز فيلم اروپا هم‌چنين «لارس فن‌تير»، «سورن كراگ جاكوبسن»، «كريستين لورينگ» و
«توماس ونيتربرگ» جايزه‌ دستاورد اروپايي سينماي جهان را دريافت خواهند كرد

2 کاربر از regresion برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mrtopoly (Monday 15 September), پروفسور (Monday 15 September)
Old Monday 15 September, 18:33   #4 (permalink)
بابا حرفه ای

آواتار regresion

121 تشکر در 77 ارسال
پیشفرض

اكران فيلم جديد «جيمز باند» يك هفته به تعويق افتاد.
كمپاني فيلم سوني اعلام كرد، اكران جديدترين فيلم «جيمز باند» با عنوان
«ذره‌اي آرامش» با يك هفته تأخير، 14 نوامبر (24 آبان) اكران خواهد شد.
اين تصميم به دنبال تعويق هشت‌ماهه‌ فيلم «هري ‌پاتر» ششم انجام گرفته كه با تصميم كمپاني برادران وارنر، به جولاي 2009 موكول شده است.
به گزارش بلومبرگ، فيلم «ذره‌اي آرامش» كه «دانيل كراگ» در آن ايفاي نقش داشته است، با اين تأخير به فصل تعطيلات نزديك‌تر شد و انتظار فروش بالا براي آن از هم اكنون متصور است.
جديدترين نسخه «جيمز باند» محصول دو كشور آمريكا و ايتاليا است و اين‌بار «دانيل كراگ» در مأموريتي متفاوت سعي دارد با سفر به ايتاليا و حضور در يك مسابقه اسب‌دواني پي به‌ماهيت جعلي مسابقه و نقشه اصلي برگزاركنندگان آن ببرد.
«جودي دنچ» و «اوگلا كوريلنكو» ديگر بازيگران اين فيلم هستند. فيلم قبلي «جيمز باند» باعنوان «كازينو رويال» به فروش جهاني 594 ميليون دلار دست يافت
3 کاربر از regresion برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mimi (Sunday 28 September), mrtopoly (Monday 15 September), پروفسور (Monday 15 September)
Old Sunday 28 September, 17:40   #5 (permalink)
کاربر فعال

آواتار shahrokh55

197 تشکر در 78 ارسال
پیشفرض پل نیومن در تاریخ 26 سپتمبر 2008 در گذشت

پل نیومن ستاره بزرگ هالیوود دو روز پیش در سن هشتاد وسه سالگی در گذشت علت مرگ او سرطان ریه بود بعد از مدتها دست و پنجه نرم کردن در خانه روستایی خود در westport تسلیم شد.پل نیومن در 26 ژانویه 1926 در بخشی از اوهایو به دنیا آمد اولین تجربه هنرپیشگی او بازی در تیاتر کودکان بود در سال 1943 داوطلبانه خودرا به ارتش معرفی کرد ودوست داشت خلبان شود که بعلت کور رنگی از آزمایشات افتاد و بناچار سه سال بر عرشه بعنوان بی سیم چی خدمت کرد پس از بازگشت در سال 1947 با ژاکلین ویت که هنر پیشه بود آشنا گردید و دو سال بعد ان دو از دواج کردند این زوج جوان امورات خودرا از فروشکاه ورزشی که داشتند میگذراندند تا پل نیومن سال 1949 از کالج کنیون( Kenyon College )فارق التحصیل شد و سهم خودرا فروخت و به نیو یورک رفت.
Yale Drama School برای فراگیری هنرپیشگی ثبت نام کرد ودر طول تحصیل برای امرار معاش خود در تلویزیون وبرادوی مشغول کارشد ودر آنجا بود که با جوان وود وارد آشنا شد که او هم هنرپیشه درجه دویی بود . در سال 1954 بالاخره اولین قرارداد را با برادران وارنر بست و بخاطر ایفای خوب نقشش جایزه بهترین هنرپیشه تازه کار را گرفت و از این جا بود که در هالیوود به رویش باز شد تا او هم از افسانه های هالیوود شود در این دوران بود اوکه از همسرش جدا شده بود با جوان وود وارد از دواج کرد که نتیجه دو ازدواج او داشتن پنج دختر و یک پسر که در سال 1978 درگذشت و او بنام پسرش بنگاه خیریه ایی برای کمک به کودکان سرطانی ویا دیگر بیماریهای خونی براه انداخت . اوج دوران پل نیومن از دهه پنجاه تا دهه هشتاد بود که در فیلمهای بسیاری بازی کرد و بیش از یازده بار کاندید جایزه اسکار شد تا اینکه برای اولین بار اسکار افتخاری برای کارهایش در سال 1986 دریافت کرد و یکسال بعد اینبار بخاطر بازیش در فیلم رنگ پول the color of moneyکه نقش یک بازیگر پیرحرفه ایی بیلیارد بود دریافت کرد فیلمهای موفق او بیشمارند که چند تایی مانند گربه ایی روی شیروانی داغ بیلیارد باز نیش و . . .
پل نیومن بجز اینکه هنرپیشه خوبی بود بحاطز علافه اش اتوموبیل ران خوبی بود که در مسابفات هم شرکت میکرد که بار آخر در سن 79 سالکی پشت اتومبیل مسابقه ایی نشست که رکورد دار مسن ترین قهرمان مسابقات حرفه ای اتومبیل رانی شد.
از فیلم‌های معروف او عبارت‌اند از:
• بوچ کسیدی و ساندنس کید
• حکم قاضی
• راه فنا
• گربه روی شیروانی داغ
• لوک خوش‌دست
• نیش
• تابستان گرم و طولانی
• سینمای صامت
• بیلیاردباز
• جایزه
• آسمانخراش جهنمی
• ماشین‌ها

اندکی صبر سحر نزدیک است

هر دم این بانگ بر آرم از دل

وای این شب چقدر تاریک است

آخرین ویرایش توسط پروفسور در تاریخ Monday 29 September انجام شده است. علت: آپلود تصاوير بدليل ايجاد اشكال در تركب انجمن
shahrokh55 آفلاین است   Quote this post in a PM to shahrokh55     پاسخ با نقل قول
6 کاربر از shahrokh55 برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
lili (Sunday 28 September), mimi (Sunday 28 September), mrtopoly (Monday 29 September), regresion (Monday 29 September), پروفسور (Monday 29 September), راين (Monday 29 September)
Old Monday 29 September, 22:35   #6 (permalink)
مدير ارشد

آواتار پروفسور

335 تشکر در 171 ارسال
حالت من:
پیشفرض

ديروز وقتي توي همشهري خوندم واقعا متاثر شدم.روحش شاد.
از ايجاد اين تاپي هم مممنون.خيلي ها دوستدار اين شخصيت دوست داشتني هستند.
پروفسور آفلاین است   Quote this post in a PM to پروفسور     پاسخ با نقل قول
2 کاربر از پروفسور برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
mrtopoly (Monday 29 September), راين (Monday 29 September)
Old Monday 29 September, 22:42   #7 (permalink)
مدیر کل سایت

آواتار راين

موقعیت: فروم سايت
462 تشکر در 159 ارسال
حالت من:
پیشفرض

شايد آنروز كه سهراب نوشت:تا شقايق هست زندگي بايد كرد- خبري از دل پر درد گل ياس نداشت.
سعي ميكنم يك بيوگرافي مفصل از اين بازيگر بزرگ تهيه و تدوين كنم.
بيشتر فيلمهاي اين بازيگر بزرگ رو ديده بودم.
تاثير گذار و قوي بود.

راين آفلاین است   Quote this post in a PM to راين     پاسخ با نقل قول
2 کاربر از راين برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
dark (Tuesday 30 September), mrtopoly (Monday 29 September)
Old Tuesday 30 September, 11:28   #8 (permalink)
Elite

آواتار dark

موقعیت: جهنم
2,295 تشکر در 1,638 ارسال
حالت من:
پیشفرض

نمیدونم چی بگم ولی همیشه تصویر و صدا عزیزانیکه دوسشون داشتم دارم پول هم یکی از اونها شرح حالی در بخش اخبار براتون گذاشتم
که جناب راینم بیوگرافی مفصلشونو براموتون میزارن در تایپیک زیر
[Only registered and activated users can see links. ]
سریال های Lost - Alias - 24 - PrisonBreak - Heroes برای فروش موجود است با کیفیتdvd و دو زیر نویس فارسی و انگیلسی
فروش فیلم های قدیمی در 120 dvd هر حلقه 400 تومان

مجموعه پک فول البوم های ایرانی فقط 10 هزار تومان
dark آفلاین است   Quote this post in a PM to dark     پاسخ با نقل قول
کاربران زیر از dark برای ارسال مفید تشکر نموده اند:
عماد (Tuesday 30 September)
پاسخ

کلیدواژه
اخبار, جهان, سینمای

کاربرانی که در حال مطالعه این موضوع هستند: 1 (0 عضو و 1 مهمان)

امکانات جستجوی این موضوع
جستجوی این موضوع:

جستجوی پیشرفته
حالات نمایش

قوانین ارسال
نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
نمی توانید فایل پیوست ضمیمه کنید
نمی توانید نوشته خود را ویرایش کنید

BB code is فعال
Smilies فعال
[IMG] فعال
HTML غیرفعال
Trackbacks are فعال
Pingbacks are فعال
Refbacks are فعال
مراجعه سریع

ساعت: 15:25 بوقت GMT +3.5

Disclaimer: This site does not collect any personal information.