اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | New Thread | Forum Rules | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
|
|
#1 (permalink) |
|
Elite
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January
موقعیت: جهنم
2,295 تشکر در 1,638 ارسال
حالت من:
|
منتقدان رودرروي «پس از خواندن بسوزان»؛ به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، در پي نمايش كمدي سياه «پس از خواندن بسوزان» ساخته «برادران كوئن» در افتتاحيه جشنواره ونيز، واكنش منتقدان نسبت به اين فيلم كمي متفاوت از واكنش آنها نسبت به فيلم «براي پيرمردان هيچ سرزميني وجود ندارد» بود. واكنشهاي مختلف به فيلم جديد «برادران كوئن» در جشنواره ونيز ![]() بنا بر اين گزارش، اگرچه در مورد فيلم «براي پيرمردان هيچ سرزميني وجود ندارد» قريب به اتفاق منتقدان و رسانه ها بر اين اعتقاد بودند كه اين فيلم از هر نظر يك فيلم كامل است ولي درباره فيلم «پس از خواندن بسوزان» اين اتفاق نيفتاد. اگر چه مراسم افتتاحيه اين فيلم در ميان استقبال صدها از «جورج كلوني» و «براد پيت»، بازيگران اين فيلم برگزار شد ولي واكنشهاي بعدي نسبت به اين فيلم متفاوت بود. آنچنان كه منتقد سينمايي مجله ورايتي در توصيف اين فيلم نوشت: در اين فيلم از حرارت برادران كوئن در فيلمسازي كاسته شده بود. ولي «تود مك كارتي» همانند چندين منتقد ديگر بازي «براد پيت» در نقش يك مربي ژيمناستيك كه تمام تلاش خود را براي اخاذي از يكي از ماموران سيا مينمايد، مورد ستايش قرار ميدهد. «مك كارتي» همچنين در توصيف اين فيلم مي گويد: همين اندازه بگويم كه تماشاچيان از لحظه نخست اكران نشستند و تا آخر هم از جاي خود بلند نشدند. «لي مارشال» از نشريه اسكرين انيترنشنال نيز فيلم «برادران كوئن» را تلفيقي زيبا از يك داستان جاسوسي، رابطه درام و يك هجو معاصر آمريكايي معرفي ميكند. مارشال درباره فيلم برادران كوئن مينويسد: اين فيلم يك كمدي زيركانه است كه با تمامي ستارههاي خود همه را محو خود كرده و تقريبا همه را به خنده واداشت. «وندي آيد» از مجله تايمز لندن نيز به اين فيلم از 5 نمره 4 ميدهد و تنها بازي «براد پيت» و «جان مالكوويچ» را در خور تقدير و ستايش ميداند. «كرك هانيكات» از نشريه سينمايي «هاليوود ريپورتر» نيز در تحليل خود از فيلم «پس از خواندن بسوزان» مي نويسد: اين فيلم قسمت كوچكي از حماقتي سينمايي با تمامي تجملات يك فيلم درجه يك استوديويي است. به گزارش فارس، فيلم «پس از خواندن بسوزان»، اولين همكاري و سومين همكاري «براد پيت» و. «جورج كلوني» با «برادران كوئن» است. اين فيلم داستان يكي از ماموران سازمان سيا است كه خاطراتش بر حسب اتفاق به دست دو نفر مي افتد و آن دو نيز درصدد اخاذي از وي برميآيند.
فروش ارشیو موسیقی به صورت در خواستی متال و راک هم صوتی هم کنسرت و کارهای ایرانی فروش سریال کره ای جومانگ16dvd و جواهری در قصر یانگوم15dvd با زیر نویس فارسی با کیفیت dvd سریال های Lost - Alias - 24 - PrisonBreak - Heroes برای فروش موجود است با کیفیتdvd و دو زیر نویس فارسی و انگیلسی فروش فیلم های قدیمی در 120 dvd هر حلقه 400 تومان مجموعه پک فول البوم های ایرانی فقط 10 هزار تومان |
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
آخرين فيلم مينگلا و پولاک چشم به اسکار دارد جام جم آنلاين: فيلم سينمايي "خواننده" ساخته استفن دالدري که آخرين فيلم آنتوني مينگلا و سيدني پولاک در مقام تهيهکننده است، براي رقابت در اسکار امسال ماه دسامبر اکران ميشود.ورايتي اعلام کرد با مرگ مينگلا و پولاک اين تصور ايجاد شده بود که نمايش "خواننده" با بازي کيت وينسلت و رالف فاينس به تعويق بيفتد، اما استوديو واينستين پس از يک نمايش خصوصي موفق در نيويورک تصميم گرفت با اکران اين فيلم در ماه دسامبر فرصت حضور آن را در رقابت اسکار سال 2009 فراهم کند. ![]() الکساندرا ماريا لارا و برونو گانتس ديگر بازيگران فيلم جديد دالدري، فيلمساز 47 ساله بريتانيايي هستند که براي دو فيلم "بيلي اليوت" 2000 و "ساعتها" 2002 نامزد اسکار بهترين کارگردان شد. نقش وينسلت را در اين فيلم ابتدا قرار بود نيکول کيدمن بازي کند. وينسلت 33 ساله درام "مسير انقلابي" به کارگرداني سام مندس را نيز آماده نمايش دارد که در آن يک دهه پس از فيلم "تايتانيک" بار ديگر با لئوناردو دي کاپريو همبازي شده است. او براي فيلمهاي "حس و حساسيت"، "تايتانيک"، "آيريس"، "درخشش ابدي يک ذهن پاک" و "بچههاي کوچک" پنج بار نامزد اسکار بوده است. مينگلا که سال 1997 براي کارگرداني فيلم سينمايي "بيمار انگليسي" اسکار کارگرداني برده بود، 18 مارس امسال در 54 سالگي بر اثر خونريزي شديد درگذشت. پولاک نيز که خالق فيلمهاي تحسينشده "توتسي" و "از آفريقا" است، 26 آوريل بر اثر عوارض ناشي از سرطان در 73 سالگي از دنيا رفت.
فروش ارشیو موسیقی به صورت در خواستی متال و راک هم صوتی هم کنسرت و کارهای ایرانی فروش سریال کره ای جومانگ16dvd و جواهری در قصر یانگوم15dvd با زیر نویس فارسی با کیفیت dvd سریال های Lost - Alias - 24 - PrisonBreak - Heroes برای فروش موجود است با کیفیتdvd و دو زیر نویس فارسی و انگیلسی فروش فیلم های قدیمی در 120 dvd هر حلقه 400 تومان مجموعه پک فول البوم های ایرانی فقط 10 هزار تومان |
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
بدلكار شخصيت «اسكارلت» در فيلم «برباد رفته» درگذشت به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، سخنگوي «هازل وارپ» روز گذشته ضمن تاييد خبر مرگ اين زن بدلكار؛ گفت: «وارپ» سه شنبه گذشته در بيمارستان ليوينگستون درگذشت. به گزارش رويترز، هنوز علت مرگ اين بدلكار 93 ساله اعلام نشده است. بنا براين گزارش، وارپ، كه تخصص اصلي او در پرورش و اسب سواري بود، سال 1939 در فيلم «بر باد رفته»، بدلكاري تمامي صحنههاي مربوط به اسب سواري «اسكارلت اوهارا» را به عهده داشت، او همچنين بدلكاري صحنهاي كه «اسكارلت» هنگام گفتگو با «رت باتلر»، تعادل خود را از دست ميدهد و از بالاي پلهها به پايين سقوط ميكند، را انجام داد. او در يكي از مصاحبههاي خود در سال 2005 درباره اين فيلم گفت: من هرگز اين فيلم را فراموش نميكنم، من اين فيلم و هرچيز مربوط به آن را دوست دارم، من عاشق كارم بودم. «وارپ» طي چندين دهه بدلكاري در فيلمهاي زيادي از جمله «بنهور» نيز هنرآفريني كرده بود
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
ابراز تمايل «آنجلينا جولي» براي بازي در يك فيلم فرانسوي به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از خبرگزاري فرانسه، «آنجلينا جولي»، در مصاحبه اخير خود با يك مجله آلماني گفت: من به شدت دوست دارم تا شانس اين را پيدا كنم تا در يك فيلم اروپايي بازي كنم و حتي طي چند سال اخير خودم را براي بازي در فيلمي با زبان فرانسه نيز آماده كردهام، ولي در اين رابطه هيچگونه پيشنهادي نداشتهام. وي افزود: اين مسئله فوقالعاده حواس من را به خود مشغول كرده...هر ساله بر تعداد فيلمهاي بسيار خوبي كه در كشورهاي اروپايي يا ديگر كشورها توليد ميشوند، افزوده ميشود. اين بازيگر آمريكايي 33 ساله گفت من و همسرم، «براد پيت»، به مدت دو سال به طور فشرده زبان فرانسه را آموختهايم، طوريكه من اكنون به خوبي ميتوانم به اين زبان صحبت كنم و ممكن است در چند سال آينده در يك فيلم فرانسوي بازي كنم. وي افزود: من به ندرت در اوقات فراغت خود فيلم تماشا ميكنم، چون حقيقتا برايم سخت است كه براي دو ساعت بدون حركت يكجا بنشينم و به يك نقطه نگاه كنم، همواره ترجيح ميدهم كه چيزي بخوانم، چيزي بياموزم و يا براي تجربه چيزهاي جديد سفر كنم.
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
شركت «دني گلاور» در مراسم گراميداشت زندانيان كوبايي در آمريكا به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه گرانما كوبا، در اين كنسرت كه تحت عنوان "پنج ستاره و يك آواز" در روز سيزدهم سپتامبر در كاليفرنيا برگزار ميشود، جمعي از هنرپيشگان از جمله "دني گلاور" حضور خواهند داشت. بنا بر اين گزارش، اين كنسرت بخشي از حركتهاي بينالمللي همبستگي با پنج تن از شهروندان كوبايي است كه ده سال قبل در 12 سپتامبر 1998 در ميامي آمريكا بازداشت شدند. اين افراد در حال تحقيق درباره فعاليتهاي ضد انقلابي گروههاي كوبايي ساكن آمريكا بودند اما پليس ميامي آنها را به اتهام واهي دست داشتن در اقدامات تروريستي بازداشت نمود. آليسيا جراپكو عضو "كميته بينالمللي به خاطر آزادي پنج كوبايي" و سازمان دهنده كنسرت "پنج ستاره و يك آواز" از اعلام حضور هنرمندان بهويژه دني گلاور در اين مراسم قدرداني كرد. آمريكا در ده سال اخير بارها تقاضاهاي بينالمللي براي بازنگري در محاكمه پنج شهروند كوبايي را رد كرده و حتي اجازه ملاقات آنها با خانوادههاي خود را نميدهد.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
تایوان "دماغه شماره 7" را به اسکار فرستاد فیلم سینمایی "دماغه شماره 7" به کارگردانی وی ته ـ شنگ به عنوان نماینده تایوان برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان به آکادمی اسکار معرفی شد. به گزارش خبرنگار مهر، اسکرین دیلی اعلام کرد داستان کمدی عاشقانه "دماغه شماره 7" در ساحل جنوبی تایوان روی میدهد و درباره یگ گروه موسیقی محلی است که برای همکاری در کنسرت یک خواننده مطرح ژاپنی در جزیره شکل میگیرد. این فیلم اولین بار ژوئیه پیش در جشنواره تایپه به نمایش درآمد و جایزه بزرگ هیئت داوران و فیلم برگزیده تماشاگران را از آن خود کرد. "دماغه شماره 7" این فرصت را دارد که پرفروشترین فیلم سال 2008 تایوان شود. این فیلم در 10 روز نخست اکران 287 هزار دلار در تایپه و 570 هزار دلار در سطح کشور فروش داشت. اکشن کمدی "کنگ فو دانک" کوین چو با حدود 500 هزار دلار فعلا پرفروشترین فیلم تایپه در سال 2008 است. "دماغه شماره 7" نیز مانند "کنگ فو دانک" با حمایت دولت تایوان و استفاده از وام بانکی ساخته شده است. ته ـ شنگ حدود نیمی از بودجه 6/1 میلیون دلاری فیلم خود را از این طریق تامین کرد. پروژه "دماغه شماره 7" با حمایت جی چو ستاره و معروف و هو هسیائو هسین کارگردان قدیمی ساخته شد. فیلم این هفته در ژاپن اکران میشود و پس از آن در جشنوارههای هاوایی، هنگ کنگ و پوسان به نمایش درمیآید. تایوان پارسال "هوس، احتیاط" آنگ لی را به اسکار معرفی کرد، اما آکادمی علوم و هنرهای سینمایی آن را به عنوان نماینده تایوان نپذیرفت. آخرین مهلت ارسال فرمهای تقاضا برای حضور در بخش بهترین فیلم غیرانگلیسیزبان هشتاد و یکمین دوره مراسم اسکار اول اکتبر (دهم مهر) است. نامزدهای هشتاد و یکمین دوره جوایز اسکار 22 ژانویه 2009 (سوم بهمن) اعلام و مراسم اعطای جوایز اسکار 22 فوریه (چهارم اسفند) در کداک تیهتر لس آنجلس برگزار میشود.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
«راسل كرو» دستيار «شرلوك هلمز» ميشود به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از روزنامه هرالد سان، «راسل كرو»، قرار است تا در نسخه جديدي از فيلم «شرلوك هلمز» به كارگرداني «گاي ريچي» در نقش « دكتر واتسون»، دستيار اين كارآگاه باهوش انگليسي ايفاي نقش كند. به گزارش هرالد سان، در كنار «كرو»، «رابرت دوني جر» نيز نقش «شرلوك هلمز» را بازي خواهد كرد. بنا براين گزارش، فيلمنامه فيلم جديد «شرلوك هلمز» براساس كتاب مصور جديد نوشته شده و قرار است كه از ماه آينده جلوي دوربين برود.
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
جورج کلوني صداپيشه يک روباه ميشود جام جم آنلاين: جورج كلوني و كيت بلانشت در فيلم انيميشن «آقاي فاكس شگفتانگيز» صدا پيشگي ميکنند.اين پروژه سينمايي كه توسط «وس اندرسون» ساخته ميشود، براي نمايش در 6 نوامبر سال 2009 آماده ميشود. ![]() داستان اين فيلم انيميشن كمدي درباره يك كشاورز عصباني است كه با قرباني كردن تعدادي از جوجههايش براي يك روباه حيلهگر سعي ميكند با تعدادي از كشاورزان مبارزه كند. از ديگر صداپيشگان اين انيميشن ميتوان به بيل موري، آنجلينا هاستون و جيسون شوارتزمن نام برد. جورج كلوني در قالب شخصيت اصلي اين فيلم يعني فاكس حرف خواهد زد و كيت بلانشت نيز به جاي همسر فاكس صحبت خواهد كرد. وس اندرسون كه درسال 1994 با فيلم «بطري راكت» وارد عالم سينما شد تاكنون ساخت آثاري چون «هتل چويلار» (2007) و «عجول» (199 را تجربه كرده است.
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
فیلمنامهنویس "39 سرنخ" اسپیلبرگ مشخص شد جف ناتانسن و استیون اسپیلبرگ به اتفاق فیلمنامه اولین قسمت مجموعه ماجرایی "39 سرنخ" را مینویسند که احتمالا اسپیلبرگ آن را کارگردانی میکند. به گزارش خبرنگار مهر، ورایتی اعلام کرد ناتانسن پیش از این در سه فیلم "ترمینال"، "اگر میتوانی مرا بگیر" و "ایندیانا جونز و قلمرو جمجمه بلورین" با اسپیلبرگ همکاری کرده است. "39 سرنخ" که کودکان 8 تا 12 ساله را مخاطب قرار میدهد درباره خانوادهای بانفوذ به نام کاهیل است. خوانندگان برای کشف منبع قدرت این خانواده به چالش کشیده میشوند و این کار از طریق 39 سرنخ در سراسر دنیا و اعصار مختلف تاریخ صورت میگیرد. استودیو دریم ورکس اخیرا حقوق سینمایی مجموعه کتابهای ماجرایی "39 سرنخ" را خرید. این مجموعه شامل 10 کتاب در دو سال آینده به بازار میآید و اولین قسمت آن را موسسه اسکولاستیک میدیا پائیز امسال وارد بازار میکند. دبورا فورت رئیس اسکولاستیک میدیا از تهیهکنندگان پروژه سینمایی "39 سرنخ" است. "هزارتوی استخوانها" نوشته ریک ریردن، اولین کتاب این مجموعه 10 قسمتی است که با مرگ گریس بزرگ خاندان کاهیل آغاز میشود. او در آخرین لحظهها وصیتنامه خود را تغییر میدهد و این فرصت را در اختیار فرزندان خود میگذارد تا در برابر پیدا کردن هر سرنخ صاحب یک میلیون دلار شوند. این کتاب از نهم سپتامبر (19 شهریور) در آمریکا، بریتانیا، استرالیا، نیوزیلند و کانادا همزمان به بازار میآید و همان روز بازی آنلاین این پروژه مولتی مدیا نیز عرضه میشود. دومین کتاب این مجموعه با نام "یک یادداشت اشتباه" نوشته گوردون کورمن نیز دوم دسامبر منتشر میشود. "سرعت 2: کنترل کشتی"، "ساعت شلوغی 2" و "ساعت شلوغی 3" از دیگر تجربههای فیلمنامه نویسی ناتانسن است که فیلم "آخرین شلیک" 2004 را با بازی متیو برادریک، الک بالدوین و تونی کولت در مقام کارگردان در کارنامه دارد. "نیویورک، دوستت دارم" جدیدترین کار او سال آینده اکران میشود. اسپیلبرگ به زودی ساخت پروژه "تن تن" را با همکاری پیتر جکسن آغاز میکند و پس از آن سراغ پروژه سینمایی زندگی آبراهام لینکلن شانزدهمین رئیس جمهور آمریکا میرود. او برای فیلمهای "فهرست شیندلر" و "نجات سرباز رایان" دو بار برنده جایزه اسکار بهترین کارگردان شده است.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Elite
حالت من:
|
والت دیزنی رمان جدید استیون پرس فیلد را خرید حقوق ساخت آثار سینمایی بر اساس رمان "قتل رومل" نوشته استیون پرسفیلد توسط والت دیزنی خریداری شده و برای ساخت به جری بروکهایمر واگذار شد. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورایتی، راندال والاس نویسنده فیلمنامه فیلمهای موفقی چون "دلاور" و "پرل هاربر" برای نگارش فیلمنامه براساس این کتاب نامزد شده و احتمالا او به همراه پرسفیلد روی این پروژه کار خواهند کرد. ماجرای محوری این رمان یک قصه خیالی درباره گروهی از تفنگداران انگلیسی است که در سالهای جنگ دوم جهانی در شمال آفریقا با هدف زمینگیر کردن رومل فرمانده جنگی نیروهای آلمان نازی وارد عملیاتی دشوار و مرگبار می شوند. فیلد مارشال اروین رومل از نزدیکترین یاران هیتلر و یکی از فرماندهان جنگی ارتش آلمان نازی بود که به واسطه استراتژی نظامی در جنگهای صحرایی در شمال آفریقا با لقب "روباه صحرا" شهرتی جهانی یافته بود. کتاب پرسفیلد با چنین موضوعی در بهار امسال منتشر شده و از مدتها پیش از انتشار به یمن نقدهای مناسب و مساعد هدف کمپانیهای فیلمسازی قرار گرفته بود که درنهایت شرکت والت دیزنی توانست در خرید حقوق آن بر سایر رقبا پیشی بگیرد.
|
|