اگر اين نخستين بازديد شماست شما بايد پيش از ارسال و يا مشاهده مطالب ثبت نام
كنيد.
|
|||||||
| ثبت نام و عضویت در انجمنها | New Thread | Forum Rules | راهنمایی | لیست اعضا | تقویم | جستجو | موضوعات امروز | علامت بفرم خوانده شده |
|
|
#1 (permalink) |
|
مدير ارشد
![]() |
همونطور كه ميدونيد rapidshare يك سايت بسيار معروف و قدرتمنه كه از تمام نقاط دنيا وبمسترها فايلهاشون رو بر روي هاستهاي اون آپلود ميكنند و از اون طرف افراد زيادي هستند كه در نظر دارند اين فايلها رو دانلود كنند.اما محدوديتهايي كه براي دانلود رايگان وجود داره كمي تا قسمتي ضدحال ميشه براي اكثر كساني كه قصد دانلود دارند و به هر دليلي نميخوان يا دوست ندارند بابت خريد اكانتش پول پرداخت كنند.
از محدوديتهاي اين سايت هر چي بگم كم گفتم اما معمولا دانلود چند فايل در روز و بعد بن كردن IP و جلوگيري از دانلود مجدد از همه بيشتر معرف حضورتون هست. در اين تاپيك راههاي مختلف و ساده براي دانلود از سايت راپيد شير رو به شما عرضه ميكنيم. اولين روش رو با معرفي يك نرم افزار قدرتمند شروع ميكنم.عنوان اين نرم افزار هست Rapid Hacker3.0كه فقط كافيه لينك دانلود از اين سايت رو درش قرار بديد و دانلود رو شروع كنيد.هر چند تا لينك كه خواستيد ميتونيد بزاريد و محدوديتش رو از بين ببريد. و اما معرفي برنامه: Rapid Hacker 3.0 ![]() Rapid Hacker 3.0 (Final) No More Download Limit !!! Tested and Working - No more download limit !!! Rapid Hacker can hack / crack / bypass waiting limit at Rapidshare.com and Rapidshare.de Just copy-paste the Rapidshare link and get unlimited downloads. Spyware and Virus Free. • paste the rapidshare link • click “Go” • Click the “FREE” button on the Rapidshare ’s page Just copy/paste rapidshare site and get unlimited downloads. Tested and working! Spyware and Virus Free. Instructions: - After you paste the rapidshare link, click _Go_ - Click on the Rapidshare page, press tab 14 times - hit enter if you can’t scroll to the free button pass:www.p30cyber.com آخرین ویرایش توسط AmirArsalan در تاریخ Friday 21 March انجام شده است. |
|
|
| 2 کاربر از عماد برای ارسال مفید تشکر نموده اند: | hamid_2021 (Sunday 4 January), پروفسور (Thursday 16 October) |
|
|
#3 (permalink) |
|
مدير بخش نوكيا سري60
![]() |
عماد جان
خسته نباشی عزیز این نرم افزار واسه من جواب نداد و همون ارور همیشگی که میگه شما با این ای پی نمی تونید فایل دانلود كنی رو میده. راه دیگه اگه سراغ داری بگو .شاید شر این رپیدشر از سر ما كم بشه. بازم ممنون از این برنامت.
|
|
#5 (permalink) |
|
مدير بخش نوكيا سري60
![]() |
c2c عزیز
خوبی خسته نباشی. من دانلودش کردم ولی اصلا فایل اجرایی نداره . می تونی واسم آپلودش کنی.من چند بار امتحان کردم ولی اصلان فایل اجرایی توش نیست.:29:
|
|
#6 (permalink) |
|
مدير بخش نوكيا سري60
![]() |
آقا بلاخره واسه ما هم جواب داد.
از C2C عزیز هم ممنون که کمک کرد. موفق باشید.:cowboy::hi:
|
|
#7 (permalink) |
|
مدیر کل سایت
![]() تاریخ عضویت: Thursday 1 January
موقعیت: فروم سايت
462 تشکر در 159 ارسال
حالت من:
|
اول از همه از عماد دوست و همکار بسیار عزیز و فعالم که این تاپیک رو ایجاد کردند سپاسگذارم.میدونم خیلی بخش مهمی هست.
در اینجا من هم یکی از روشهای خوب رو برای دانلود راحتر و ساده تر از سایت راپید شیر و براتون به همراه آموزشش معرفی میکنم.امیدوارم اگر شما هم راه و روشی رو میدونید در اینجا قرار بدید تا سایر دوستانی که توان خرید اکانتهای راپید رو ندارند بتونند استفاده کنند و من مطمئنم اونها هم با زدن یک کلیک نشکر از شما قدردانی میکنند. نرم افزار File Downloader ![]() همچنین مشکل سرعت دانلود هم برطرف هست و شما هر چقدر ترنسفر داشته باشید امکان دانلود دارید... حالا چطور میشه از سایت رپیدشیر به صورت رایگان با تمام امکانات دانلود کرد؟! این کار فقط در یه صورت ممکن هست اون هم با استفاده از برنامه قدرتمند file downloader توضیحات و اموزش : این برنامه یک دانلود منیجر هست که از چندین سایت مثل رپیدشیر هم پشتیبانی می کنه ، وقتی بخواهید توسط این برنامه فایلی از یکی از سایت های تحت پشتیبانی چیزی دانلود کنید از شما ایمیل و پسورد می خواد . شما برای این منظور وقتی صفحه مربوط به ورود ایمیل و پسورد وارد شد از سمت راست بالا new user را انتخاب کنید. در فیلد اول یک ایمیل وارد کنید(می تونه این ایمیل جعلی باشه!!!) در فیلد دوم پسورد (مثلا 6 تا 1---->111111 ) در فیلد سوم هم تکرار پسورد در فیلد چهارم یک کد بنویسید (مثلا 3تا1----> 111 ![]() --- فایل بعد از دانلود در پوشه پیشفرض قرار می گیرد .برای تغییر مسیر دانلود به --->فایل> آپشن> رفته طبق تصویر : ![]() تذکر2: امکان دانلود 35 مگابایتی در نسخه آزمایشی هست اگر تمایل دارید که فایل های حجیمتری دانلود کنید باید اکانت از این سایت مربوط به نرم افزار خریداری کنید.هر گیگ دانلود با این نرم افزار فقط نیم دلار محاسبه می شود که به صرفه تر ازخرید خود اکانت این سایت ها هست! اين برنامه کم حجم را مي توانيد از طريق لينک زير دانلود کنيد لينک دانلود (حجم فايل حدود 2 مگابايت مي باشد) رمز فايل: www.p30cyber.com |
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
مدير ارشد
![]() |
سلام راین جان.از لطفت ممنون.جای این تاپیک رو در انجمن خالی دیدم.و چون میدونستم خیلیها از جمله خودم راههای زیادی برای لستفاده مجانی بلدیم گفتم این اطلاعات رو در اختیار همه قرار بدم.انشااله که همه استفاده کنند و ....تشکر هم نکردن خیالی نیست یه روز نوبت من میشه واست پی ام بدم:9:
معرفي يک نرم افزار ديگر تا چند ماه قبل برای هر دانلود باید حدود 60 ثانیه صبر می کردید. اما الان این محدودیت توسط رپیدشر برداشته شد.محدودیت دیگری که هم اکنون هست بعد از هر دانلود شما برای چند دقیقه یا چند ساعت اجازه ی دانلود ندارید و مجبورید با تغییر IP یا استفاده از vpn یا اکانت Premium (که هزینه بر هست و هر ماه بايد 8 يورو بپردازيد) بتونید باز یک فایل دیگر دانلود کنید! اما با استفاده از این نرم افزاري که اينجا مي خوام معرفي کنم دیگر نیازی به اینکارها نیست! ابتدا نرم افزار Rapidnolimit را از طريق لينک زير دانلود کنيد. لينک دانلود پسورد:www.p30cyber.com براي دانلود، روي لينک بالا کليک سمت راست کرده و Save Target As را بزنيد. حجم برنامه بسيار کم و در حدود 170 کيلوبايت مي باشد. رمز فايل: www.p30cyber.com.com نکات استفاده 1-فقط از اینترنت اکسپلورر استفاده کنید 2- هر زمانی که شما برای دانلود بعدی محدود می شوید (يعني اعلام مي کنه که بايد دقايق و يا ساعاتي منتظر بمانيد) تمام پنجره های اکسپلورر را ببندید 3-نرم افزار را یک یا 2 بار اجرا کنید 4-همین! تا n بار میتونید دانلود کنید! 5-این نرم افزار 100% با IPهاي دینامیک کار میکند. |
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
مدیر کل سایت
462 تشکر در 159 ارسال
حالت من:
|
یک نرفند جالب از سایت ترفندستان: یکی از مشکلاتی که گریبانگیر اکثر کاربران اینترنت است ، دانلود فایل های آپلود شده در Rapidshare است. سایت Rapidshare.com را میتوان بزرگترین آپلود سنتر و محل اشتراک فایلها دانست. اما محدودیت های متعددی که در سرویس رایگان این سایت وجود دارد ، دانلود فایلها توسط کاربران را بسیار آزار دهنده کرده است. عدم استفاده از دانلود منیجر ، محدودیت های زمانی دانلود ، تایمر طولانی مدت و معطلی کاربران و... از محدودیت های موجود در سرویس رایگان راپیدشیر هستند که راه حل آنها نیز خرید اکانت پولی از راپیدشیر است. اما هم اکنون قصد داریم ترفندی را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید از شر یکی از این محدودیت ها خلاص شوید! با استفاده از این ترفند میتوانید تایمری که زمان زیادی از شما را هنگام دانلود میگرد را با یک عمل ساده در مرورگر صفر کنید و به مرحله بعدی دانلود بروید! بدین منظور:پس از ورود به صفحه مربوط به دانلود فایل در راپیدشیر روی دکمه Free کلیک کنید.خواهید دید که در این صفحه تایمر شروع به کار میکند.حال برای رفتن به مرحله بعدی دانلود و رد این مرحله بدون معطلی ، (ترفندستان) کد زیر را با دقت در قسمت Adrress Bar مرورگر خود وارد نمایید: اکنون دکمه Enter را بزنید. خواهید دید که پیغامی با محتوای 1 ، برای شما نمایان میشود.آن را OK کنید. خواهید دید که بلافاصله به آخرین مرحله دانلود فایل خواهید رفت.این ترفند بر روی مرورگرهای IE ، فایرفاکس و اپرا تست شده است. |
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
مدیر کل سایت
462 تشکر در 159 ارسال
حالت من:
|
یکی از مشکلات اساسی سایت راپیدشیر منتظر موندن برای دانلود هست که باید مدت زمانی رو منتظر بمونید تا فایل شروع به دانلود کنه. برنامه ای که معرفی میکنم این مشکل رو خیلی عالی برطرف میکنه.یعنی زمان رو برای دانلود فایل از راپیدشیر حذف میکنه و به سرعت میتونید فایل رو دانلود کنید.در واقع این نرم افزار مثله ترفند بالا عمل میکنه و خیلی موثرتر و بهتر. You should try this.... download and running, you will know what you get, this software can bypass the limit time of downloading as a free user, just copy and paste the link to the program... it will running automatically... try it to believe it... ![]() pass:www.p30cyber.com |
|
|